Tips voor het verhuizen van je tuinmeubelen

Als je gaat verhuizen neem je meestal niet alles mee. Toch zijn er alsnog een hoop mensen die ook hun tuinmeubelen meeverhuizen. Zo kun je zorgen dat je bespaart op de kosten van het verhuizen. Door het meenemen van je tuinmeubelen voorkom je dat je nieuwe of tweedehands tuinspullen moet kopen. Echter kunnen er wel dingen kapotgaan bij het verhuizen. Hier een aantal tips om je tuinmeubilair zo heel mogelijk mee te nemen naar je volgende huis waardoor je er zelf geen meer hoeft te kopen. Mocht je dit zelf toch niet aandurven dan kun je ook een verhuisbedrijf inschakelen.

Tip 1:

Zorg ervoor dat je tafel en stoelen als ze uit elkaar kunnen uit elkaar zijn gehaald. De poten van de tafel en het blad gaan zo minder snel kapot.

Top 2:

Bij het uit elkaar halen is het wel van belang dat je de schroeven en spijkers sorteert zodat je hem precies weer zo in elkaar kan zetten.  Zorg ervoor dat je verschillende zakjes maakt voor de verschillende onderdelen van je tafel of je stoelen. Deze kun je labelen en vastplakken aan een deel van de tafel of de stoelen.

Tip 3:

Zorg ervoor dat alle zware dingen onderop in de bus of vrachtwagen liggen. Maar als je tafelblad heel zwaar is kun je het beste deze op zijn zij zetten en er een aantal andere dingen tegenaan zetten. Zo zorg je ervoor dat het blad niet gauw zal gaan schuiven en beschadigd raakt tijdens het verhuizen.

Tip 4:

Na het verhuizen kun je de tafel en stoelen in de lak zetten voordat je deze in elkaar zet. Zo blijven je tuinmeubels in topconditie en kunnen ze er weer een tijd tegenaan.

Tip 5:

Doe de kussens in speciale zakken die bescherming bieden tegen viezigheid. Zo hou je de kussens mooi en schoon. En hoef je deze niet nog eens schoon te maken. Zo spring je na het verhuizen lekker op je lounge set en kun je genieten van je nieuwe huis en tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *